Destinacija EU – delavnica o Evropski uniji in priložnostih za mlade

Zavod Nefiks v sodelovanju z Zavodom Movit v sklopu Evropskega tedna mladih vabi na delavnico z naslovom “Destinacija Bruselj – delavnica o Evropski uniji in priložnostih za mlade”, ki bo potekala v petek, 28. maja 2021, ob 16. uri v Mladinskem centru Vič (Tržaška cesta 85, 1000 Ljubljana). Delavnica je v prvi vrsti namenjena mladim med 13. in 30. letom, udeležite pa se je lahko tudi vsi ostali, ki vas zanimajo priložnosti, ki jih mladim ponuja Evropska unija.

Na delavnici boste spoznali, kako vam lahko Evropska unija pomaga razvijati lastne ideje, projekte in zamisli. Poudarek delavnice bo na mladinskem dialogu, kar pomeni, da boste lahko na delavnicah razpravljali o temah, za katere osebno mislite, da so pomembne. Predstavili bomo najpomembnejše priložnosti, ki jih Evropska unija nudi mladim (na primer Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota).

Zaradi epidemije novega koronavirusa je za udeležbo na delavnici obvezna prijava prek tega obrazca: https://forms.gle/8JZZYMBxKN3GkiMs7. Na delavnico prinesite zaščitno masko. V primeru znakov okužbe s koronavirusom obisk delavnice žal ni možen. Za vse dodatne informacije v zvezi z delavnico lahko pišete na info@priloznost.eu ali pokličete na 040 698 915.

 

 

*Na dogodku bomo izvajali fotografiranje za potreb objav na socialnih omrežjih Zavoda Nefiks ter njegovih spletnih straneh, na primer priloznost.eu. V kolikor se s fotografiranjem ne strinjate, nas, prosimo, o tem predhodno obvestite.

 

Tadej Kobal