[Dogodek] Evroposlanci: Mladi in EU

Zavod Nefiks v okviru projekta Priložnost.EU vabi na spletni pogovor z evroposlanci Romano Tomc, Francem Bogovičem, Klemnom Grošljem in Tanjo Fajon, ki bo potekal v četrtek, prvega aprila, ob 17. uri na YouTube kanalu Zavoda Nefiks.

 

Pogovor se bo navezoval na priložnosti, ki jih Evropska unija nudi mladim. EU želi mladim v okviru svojih politik zagotoviti enake možnosti izobraževanja in več delovnih mest ter jim omogočiti polno sodelovanje na vseh družbenih področjih. To poskuša doseči z raznimi sredstvi, zlasti v okviru dialoga z mladimi in programa Erasmus+. Prav o tem bo govora na dogodku, spregovorili pa bomo tudi o predsedovanju Slovenije Svetu Evropske unije v drugi polovici leta 2021.

 

Vsi, ki nas boste spremljali, boste imeli možnost zastavljanja svojih vprašanj prek komentarjev pod videom. Prenos se bo začel ob 16:30. Povezavo bomo delili na naši spletni strani, prav tako jo bomo najkasneje pol ure pred dogodkom posredovali naročnikom na naše elektronske novice. Nanje se lahko prijavite na dnu te strani.

 

 

Marko Ilić