Elektronske novice

Priložnost.EU mesečno pošilja e-novice, ki jih skupaj pripravljata portal Priložnost.EU in Zavod Nefiks. Prinašajo vam informacije o aktualnih možnostih in priložnostih za zaposlitev, pripravništvo, štipendijo, mednarodno izmenjavo ali prakso v EU. Razkrivajo vam korake, ki vas bodo vodili do želene zaposlitve, pobližje pa spoznate tudi evropske poslanke in poslance iz Slovenije ter bili obveščeni o aktualnih dogodkih pred evropskimi volitvami.

E-novice bodo občasno vsebovale aktualne novice Zavoda Nefiks in sorodnih organizacij iz področja zaposlovanja, usposabljanja in izobraževanja v EU. Vsebujejo lahko tudi pozive k sodelovanju v anketah, kampanjah ali mednarodnih izmenjavah, ki jih pripravlja Zavod Nefiks ali pa organizacije, s katerimi sodeluje.

E-novice boste prejemali približno 2x mesečno. Naj vam uspešno služijo pri iskanju vaše priložnosti v mednarodnem okolju!

Iz seznama prejemnikov e-novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na gumb na dnu našega e-maila ali nam pošljete e-mail z besedo ODJAVA na info@priloznost.eu.


Prijava na e-novice:


S potrditvijo spodnjega gumba soglašate, da ste prebrali Obvestilo o zasebnosti, ste seznanjeni z varstvom osebnih podatkov ter soglašate z uporabo posredovanih podatkov za namene prejemanja e-novic.

Iz seznama se lahko kadarkoli izpišete s klikom na gumb na dnu našega e-maila ali nam pošljete e-mail na info@priloznost.eu.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.