Elektronske novice Priložnost.EU

V okviru projekta Priložnost.EU, ki je del Zavoda Nefiks, mesečno pošiljamo elektronske novice, ki vsebujejo informacije o aktualnih možnostih in priložnostih za zaposlitev, pripravništvo, štipendijo, mednarodno izmenjavo ali prakso v Evropski uniji, razkrivamo korake, ki jim je pametno slediti, da pridemo do želene zaposlitve ter obveščamo o aktualnih dogodkih v okviru evropskih volitev ali slovenskega predsedovanja Svetu Evropske unije.

 

Elektronske novice občasno vsebujejo aktualne novice Zavoda Nefiks in sorodnih organizacij s področja zaposlovanja, usposabljanja in izobraževanja v Evropski uniji. Vsebujejo lahko tudi pozive k sodelovanju v anketah, kampanjah ali mednarodnih izmenjavah, ki jih pripravljajo ekipa Priložnost.EU, Zavod Nefiks ali organizacije, s katerimi le-ta sodeluje.

 

Iz seznama prejemnikov elektronskih novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega prejetega sporočila ali nam pošljete elektronsko sporočilo z besedo “ODJAVA” na novice@priloznost.eu. Da bi se izognili preusmeritvam naših sporočil v mapo z neželjeno pošto, vam svetujemo, da ta elektronski naslov dodate v svoj seznam stikov. Na omenjeni naslov se prav tako lahko obrnete za pomoč, dodatne informacije ali urejanje podatkov.