EU – aktiviraj se tudi ti!

Zavod Nefiks v sklopu Evropskega tedna mladih vabi na dogodek z naslovom “EU – aktiviraj se tudi ti!”, ki bo potekal v petek, 04. junija 2021, ob 18. uri. Pridružite se nam lahko v živo v Mladinskem centru Vič v Ljubljani ali prek prenosa na YouTube kanalu Zavoda Nefiks.

Na dogodku se nam bodo pridružili mladi, ki že imajo osebno izkušnjo s programoma Erasmus+ ali Evropska solidarnostna enota oziroma drugimi projekti, ki so povezani z Evropsko unijo. Vsi, ki nas boste spremljali, boste imeli možnost postavljanja tudi svojih vprašanj – tisti na daljavo prek klepeta v živo.

Za udeležbo v živo so obvezne prijave prek spodnjega obrazca. Po prijavi boste dobili potrditev prijave na naveden elektronski naslov. Za udeležbo na daljavo obiščite to povezavo: https://youtu.be/esp4RmEG-xY. Za vse dodatne informacije v zvezi z dogodkom lahko pišete na elektronski naslov tadej.kobal@priloznost.eu.

 

 

Spremljanje na daljavo

Dogodek lahko v živo na daljavo spremljate tukaj. Za postavljanje svojih vprašanj obiščite povezavo, kjer lahko svoja vprašanja postavljate prek klepeta v živo.

 

Obrazec za udeležbo v živo

V kolikor želite dogodek spremljati v živo v Mladinskem centru Vič, prosimo izpolnite spodnji obrazec. Zaradi ukrepov, ki so povezani s preprečevanjem širjenja novega koronavirusa, je število oseb, ki se dogodka lahko udeležijo v živo, omejeno. Po prijavi boste na navedeni elektronski naslov prejeli potrditev prijave.

 

Tadej Kobal