Le še nekaj dni do Social Investment Summit v Londonu!

Organizacije in investitorji imate le še en dan časa imate, da si rezervirate svoje mesto na dogodku Social Investment Summit Good Deals + Beyond Good Business , ki poteka pod okriljem Euclid Network v Mary Ward House v Londonu. Dogodek bo med seboj povezal organizacije, investitorje in sredstva. 

Letošnji dogodek bo potekal v duhu načrtovanja prihodnosti oz. leta 2030 in načrtovanja kreativnih rešitev, ki lahko  v družbo prinesejo pozitivne spremembe. Na dogodku boste imeli priložnost iz prve roke slišati mnenja več kot dvajsetih entreprenurjev, socialnih investitorjev in inovatorjev, ki bodo gostili različne delavnice in predavanja s področja. V ospredju pozornosti predavateljev bo letos predvsem socialno podjetništvo, socialni sektor in kapitalizem z razlogom; kako ustvarjati dobiček hkrati z ozirom na Sustanable Development Goals 2030, ki določajo skupno dobro na področju ekonomije, družbe in okolja za vse nas?

Vstopnice

Early Bird vstopnice za dogodek so seveda že davno razprodane, vendar lahko še vedno kupite vstopnico po redni ceni. Če ste dobrodelna oz. socialna organizacija, boste za vstopnico odšteli 240 EUR, če pa ste investitor oz. korporacija, boste za vstopnico plačali 290 EUR.

Več informacij o dogodku, urnik in vstopnice lahko najdete na spletni strani Social Investment Summit Good Deals + Beyond Good Business.

Kaj je Euclid Network?

Euclid Network je v tem trenutku ključna mrežna organizacija, ki med seboj povezuje investitorje in posameznike, ki delajo v neprofitnem in nevladnem sektorju ter podpira socialno podjetništvo.

Slika: Pixabay.