Maja v Budimpešto ali Lizbono?

Če delate na področju znanosti, raziskav, inovacij in virov energije, skoraj zagotovo že poznate projekt Evropske komisije z naslovom Horizon 2020, ki podpira raziskave na področju energije z denarnimi sredstvi. Naslednja roka za prijavo na razpis sta 27. avgust in 3. september. Ste pripravljeni?

Maja letos Evropa Media znova organizira trening za vse tiste, ki že imate dobro idejo, ampak potrebujete nekaj vodenja in nasvetov pri prijavi na razpis. Horizon 2020 Proposal Writing Workshop poteka med 16. in 17. majem in je seveda plačljiv – zanj boste odšteli 990 EUR – v ceno pa so vključeni materiali za trening, tudi v elektronski obliki, prehrana (kosilo in premori za kavo), družabni dogodek, namenjen spoznavanju in mreženju udeležencev, dostop do materiala za delavnice in certifikat o opravljenem treningu. Cena ne vključuje tudi prevoza v Budimpešto in nazaj, ki si ga udeleženci organizirajo sami, prav tako pa ne pokriva tudi prenočišča in preostalih obrokov. Trening v celoti poteka v angleškem jeziku.

To pa še ni vse! Med 18. in 21. majem, prav tako v Budimpešti, Evropa Media organizira tudi European Funding Academy. Gre za program, ki je sestavljen iz dveh treningov, na katere se lahko prijavite tudi posamično, če vam tako bolj ustreza: H2020 Proposal Development in H2020 Project Management and Finance. Na tem daljšem treningu predavatelji črpajo iz izkušenj, nabranih v zadnjih štirih letih tekmovalno usmerjenega projekta Horizon 2020, in pripravljajo udeležence programa za pisanje učinkovitih predlogov za projekt.

Raje v sončno Lizbono?

Za vse tiste, ki radi združite prijetno s koristnim, je med 18. in 22. majem letos razpisan tudi trening z naslovom H2020 MASTER OF FINANCE AND ADMINISTRATION AND EC AUDITS. Na njem bodo predavatelji Evropa Medie na podlagi resničnih primerov iz preteklosti podrobno razložili vsa finančna pravila, ki spremljajo pridobitev financiranja v okviru projekta Horizon 2020.

Vir: https://europamediatrainings.com/training-courses

Slika: Pixabay