Tradicionalne in digitalne tehnike obdelave lesa za vključevanje

Tečaj z naslovom Tradicionalne in digitalne tehnike obdelave lesa za vključevanje, bo tečaj, namenjen učiteljem, ki se bodo prek njega spoznali z novimi tehnologijami, ki se uporabljajo v lesarstvu z namenom vključevanja posameznikov z manjšimi možnostmi. Potekal bo na daljavo, prek platforme Zoom, in sicer med 15. in 19. februarjem 2021.

 

Tečaj bo sestavljen iz usposabljanja, izmenjav in primerjav mnenj med vsemi igralci, ki vsak dan sodelujejo v tem sektorju. Poseben poudarek bo na tem, kakšne so možnosti za povezovanje tradicije in tehnologije. Udeleženci se bodo spoznali z različnimi tradicijami, povezanimi z lesenimi izdelki z zelo različnimi tehničnimi in morfološkimi značilnostmi.

 

 

Tečaj bo potekal v angleškem jeziku. Namenjen je trenerjem, vzgojiteljem, lokalnim oblastnikom, podjetnikom, oblikovalcem javnih politik, strokovnjakom in raziskovalcem. Organizator izobraževanje je mladinska nevladna organizacija CO-LABORY. Več informacij o izobraževanju in prijavnica je na voljo na platformi SALTO Youth na povezavi.

 

Tadej Kobal