V uredništvu iščemo sveže moči

Slovenija bo v drugi polovici prihodnjega leta predsedovala Svetu Evropske unije. V okviru dogajanja v povezavi s tem, bo tudi stran Priložnost.EU deležna manjše prenove. Še naprej bodo glavna tema naše strani (karierne) priložnosti, ki jih Evropska unija ponuja mladim. Organizirali bomo dogodke na to temo, predstaviti pa bomo skušali tudi vse deležnike, ki nastopajo v času slovenskega predsedovanja Svetu Evropske unije. Veseli bomo tudi vaših zamisli. 

 

Koga iščemo?

Iščemo mlade, dijake in študente ter vse ostale zainteresirane, ki jih vsaj malo zanima politika, delovanje Evropske unije oziroma predsedovanje Slovenije Svetu Evropske unije. Iščemo pisce vsebin, fotografe, lektorje, pomočnike pri organizaciji dogodkov ter tehnično ekipo, ki se spozna na upravljanje spletnih strani, urejanje elektronskih novic in podobno. 

 

Delo bo osnovano na prostovoljski bazi ter do nadaljnjega v celoti na daljavo, kar pomeni, da ga je mogoče opravljati kjerkoli in kadarkoli ima nekdo čas. Z vsemi zainteresiranimi za sodelovanje bo Zavod Nefiks, upravitelj strani, sklenil Dogovor o prostovoljskem delu, po opravljenem delu pa bodo kompetence dobili vpisane tudi prek e-Nefiksa.

 

Po želji boste avtorji in drugi člani delovne ekipe predstavljeni na posebni podstrani. Prav tako boste po želji podpisani pod vsako fotografijo ali člankom.

Ekipa

Kaj pričakujemo?

Od naših sodelavcev pričakujemo vestno opravljeno delo v skladu z dogovorom, za pisce vsebin pa tudi poznavanje osnov pisanja vsebin za splet. Zaželjeno je dobro poznavanje slovničnih pravil, bodo pa besedila pred objavo na spletu lektorirana. 

 

Kako se prijavim?

Za vse informacije in prijavo smo dosegljivi prek elektronskega naslova info@priloznost.eu. Da lahko čimprej pričnemo z delom, prosimo za kar se da hitro prijavo. V svojem sporočilu navedite, katero področje dela vas zanima (pisanje člankov, lektoriranje, fotografiranje, tehnični odbor…). 

 

Ekipa Priložnost.EU (priloznost.eu)

 

*Priložnost.EU je projekt, ki poteka pod okriljem Zavoda Nefiks.