Vabilo k sodelovanju za izvajanje nalog oficirjev za zvezo v okviru dogodkov predsedovanja Slovenije Svetu EU

Sekretariat za koordinacijo priprav, logistične organizacije in izvedbe slovenskega predsedovanja Svetu EU vabi k sodelovanju kandidate za vlogo oficirjev za zvezo.

 

Oficirji za zvezo v okviru predsedovanja predstavljajo povezovalni člen med gostiteljem in tujo delegacijo. Zadolženi so za administratorske in logistične naloge pred dogodkom, za spremljanje delegacije in podajanja organizacijskih informacij med dogodkom, prav tako pa so zadolženi za pomoč na informacijskih točkah, pri koordinaciji prevozov ter pri sestankih v videokonferenčnih sistemih.

 

Gre za dinamično in občasno delo ali eno- ali večdnevnih dogodkih v obdobju med 15. junijem in 15. decembrom 2021. Delo ponuja izjemno delovno izkušnjo v mednarodnem okolju, istočasno pa zahteva veliko mero odgovornosti, splošnega znanja in urejenosti, pa tudi odlične komunikacijske, organizacijske in socialne veščine. Iščejo predvsem kandidate, ki so prilagodljivi ter razumljivi do zaradi COVID-19 prilagojenega načrtovanja dogodkov.

 

Prijave na spletni strani Vlade Republike Slovenije zbirajo do 8. januarja 2021. Več informacij in obrazec za prijavo je na voljo na povezavi.

 

 

Tadej Kobal