Vabilo na Evropski mladinski dogodek 2021

Mladinski svet Slovenije vabi, da se skupaj z njimi udeležite Evropskega mladinskega dogodka 2021, ki bo med 8. in 9. oktobrom 2021 potekal v Strasbourgu (Francija).

 

Vsaki dve leti se na Evropskem mladinskem dogodku zbere tisoče mladih Evropejcev, ki med seboj izmenjujejo dobre prakse ter razpravljajo o prihodnosti Evrope. Slogan letošnjega Evropskega mladinskega dogodka bo EYE 2021 – Prihodnost je naša!.

 

Skupina Mladinskega sveta Slovenije se bo v Strasbourg odpravila v četrtek, 7. oktobra 2021, predvidoma ob enih ponoči. Odhod iz Strasbourga je predviden v nedeljo, 10. oktobra, ob enih ponoči, prihod v Ljubljano pa istega dne popoldan. Stroški prevoza in dveh nočitev z zajtrkom bodo pokriti. Izbrani kandidati bodo morali pred odhodom Mladinskemu svetu plačati prispevek v višini 20 evrov ter si kriti varščino v hotelu za apartma v višini 300 evrov na apartma za štiri osebe, kar znaša 75 evrov na osebo. Vse ostale stroške, vključno s stroški prehrane, si bodo morali udeleženci kriti sami.

Če se želite udeležiti Evropskega mladinskega dogodka s skupino MSS, najkasneje do srede, 25. avgusta, izpolnite elektronsko prijavnico. Izmed prispelih prijav bo komisija izbrala največ petdeset udeležencev, ki se bodo Evropskega mladinskega dogodka udeležili s skupino MSS.

Več informacij najdete na spletni strani Mladinskega sveta Slovenije.

 

 

T. K.