Zgrabi svojo priložnost v institucijah ali drugi državi EU ter začni zanimivo poklicno pot!

VABILO NA ZAPOSLITVENO DELAVNICO

Te zanima, kako lahko stopiš na karierno pot v multikulturnem okolju institucije ali agencije EU? Razmišljaš o zaposlitvi v eni izmed držav članic? Bi kot državljan/-ka Evrope rad/-a soustvarjal/-a svojo prihodnost?

Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji in Zavod Nefiks te vljudno vabita, da obiščeš interaktivno zaposlitveno delavnico

Priložnost.EU v Ljubljani!

v petek, 20. 10. 2017, ob 10. uri

v Hiši Evropske unije

(Dunajska cesta 20, Ljubljana)

**Udeležba na delavnici je brezplačna!**

Prijavi se TUKAJ

 

► Evropski poslanec Franc Bogovič ti bo predstavil prizadevanja evropskih poslancev za mlade ter s tabo delil konkretne nasvete; izvedel/a boš tudi kako do pripravništva ali zaposlitve v Evropskem parlamentu; kako zaposluje sekretariat, kako politične skupine in kako svoje asistente poiščejo poslanci.Odgovarjali bomo tudi na tvoja vprašanja.

 

► Predstavnik Informacijske pisarne EP v Sloveniji ti bo pojasnil, kako izbira Urad za izbor kadrov EPSOkako se prijaviš, pripraviš in uspešno prestaneš izbirni postopek za začetek kariere v izbrani instituciji ali agenciji.

 

► Svetovalka mreže EURES ti bo pokazala, kje in kako iskati zaposlitev v državi članici.

 

► Predstavnica Zavoda Nefiks te bo usmerilakako lahko na ravni EU v okviru neformalnega izobraževanja pridobivaš dragocene izkušnje za zaposlitev. Mladi sogovorniki pa bodo s tabo delili svoje študijske in delovne izkušnje iz drugih držav EU.

 

Ne izpusti priložnosti in se nam pridruži. Veseli bomo srečanja s teboj!